Flexibele telefooncentrale en besparen op uw belkosten!

Bent u op zoek naar een moderne, flexibele telefooncentrale en wilt u besparen op uw belkosten? Dan bent u bij RV ICT op het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in cloud telefonie en leveren onze diensten aan kleine zelfstandigen, MKB en de openbare sector. Als u kiest voor VoIP zijn er legio aan mogelijkheden en kunt u zelfs besparen op uw belkosten. Meer voor minder dus!

Hosted VoIP

Waarom kiezen voor RV ICT?

Alles onder één dak

  • 100% hosted VoIP oplossingen
  • Geen investering in dure centrales
  • Geen onderhouds- en update kosten
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Voor één of meer vestigingen

Mogelijkheden

Met VoIP telefonie zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Zo kunt u gebruik maken van keuzemenu’s, wachtrijen, wachtmuziek etc. Ook is het mogelijk om telefoongesprekken te starten door middel van een sneltoets op uw pc of laptop. voor alle centrale mogelijkheden.

Kostenvergelijk

Wilt u uw huidige tarieven eens, geheel vrijblijvend, laten vergelijken met die van ons? Neem dan direct contact met ons op en wij maken deze vergelijking voor u; snel, duidelijk en zonder verplichtingen.
Ronald Vrijenhoek

VoIP Telefonie

Tobian Breuker

Kosten drukken en tegelijk dezelfde of misschien wel hogere kwaliteit ontvangen. Dat klinkt als onmogelijk, maar is het niet. Vooral op het gebied van telefonie is er in veel gevallen enorm te besparen. Met onze VoIP telefonie dienst gaan de vaste kosten en vaak ook de belkosten drastisch naar beneden. Waarom VoIP via RV Trading? De centrale staat in de cloud. Dit houdt in dat op uw locatie geen dure centrale meer staat, enkel telefoontoestellen. Om dit te kunnen realiseren is een snelle internetverbinding vaak noodzakelijk. Indien op de klantlocatie geen hoge snelheid te behalen valt, kunnen wij in de omgeving van Rijssen een straalverbinding aanbieden. Bijkomende voordelen zijn dat de gebruikers sneller kunnen internetten, downloaden en met een hogere snelheid van afstand kunnen werken. Ook voor software pakketten in de cloud is een straalverbinding een uitstekende oplossing.

Onze klanten

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08.30-12.00 13.00-17.30
Dinsdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Woensdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Donderdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Vrijdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Zaterdag Gesloten

Headline

RV ICT B.V.
Industrieweg 7B
7461 AA Rijssen

Tel. 0548-520107
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookie instellingen


Copyright RV ICT | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Vormgeving en realisatie: Identiteit.media