Volledig in de cloud

Vaak krijgen we de vraag of het verstandig is om “in de cloud” te gaan met de volledige omgeving. Het antwoord is niet altijd bevestigend. Echter in sommige gevallen is het zeker aan te raden. Voornamelijk bij het gebruik op veel verschillende locaties en bij situaties waar bij de klant een serverruimte niet geschikt is. Per situatie bekijken wij of de cloud voor u interessant is. We letten dan op beheersbaarheid, gebruiksgemak en financieel voordeel. Eventueel kunnen we 2 offertes naast elkaar leggen (lokale omgeving ten opzichte van een cloud omgeving).

Veilig in de cloud!

Waarom kiezen voor RV ICT?

Hosted Exchange

Altijd en overal uw mail, agenda en contactpersonen bij de hand? Maak dan gebruik van onze eigen Hosted Exchange omgeving. U kunt uw postvak(ken) op meerdere apparaten installeren en alles loopt altijd synchroon. Heeft u bijvoorbeeld een mailtje onderweg op uw telefoon of tablet beantwoord? Dan staat dit verzonden mailtje ook in “verzonden items” van Outlook op uw pc thuis. Bent u zzp’er en heeft u dus maar één mailbox nodig? Dat kan, we leveren vanaf 1 mailbox tot een onbeperkt aantal. Heeft u meerdere domeinnamen? Ook geen probleem!

Online Back-up

  • Veilige back-up van uw bestanden in onze serverruimte, gewoon in Rijssen.
  • Haal uw gegevens makkelijk terug bij een computercrash of diefstal van uw pc of laptop.
  • Automatische backup van uw bestanden.
  • Nooit meer uw data kwijt met Online Back-up.
  • Stel uw gegevens veilig met een dubbele back-up in 2 verschillende serverruimtes.

Ook voor bedrijven is deze dienst uitermate geschikt. We maken back-ups van platte data, maar ook van exchange mailboxen en SQL databases. Na iedere back-up ontvangt u een bevestiging met de status van de back-up. Uiteraard gaan we dagelijks voor een “back-up gelukt” melding!

RV Cloudsync

Uw bestanden veilig in de cloud bij RV? U kunt op iedere locatie en met ieder apparaat bij uw data. Dit is erg gemakkelijk wanneer u vaak onderweg bent, en uw data niet onveilig op uw laptop wilt hebben staan. Bestanden beschikbaar stellen aan uw klanten? Door middel van deze dienst kunnen wij zorgen dat uw klanten ook kunnen inloggen in de “RV Cloudsync” omgeving. Daardoor kunt u bijvoorbeeld offertes, handleidingen en foto’s beschikbaar stellen aan uw klanten. Door middel van een strikte rechtenstructuur kunnen deze klanten alleen bij hun eigen data. Uiteraard kunt u zelf eenvoudig bestanden verplaatsen naar de map van uw klant. Zo werkt u aan uw klanttevredenheid en klantenbinding!
Ronald Vrijenhoek

Netwerk- systeembeheer

Sander Broeze

Eén van onze sterkste punten is ons eigen online platform. We bieden diverse cloud gebaseerde diensten aan. Denk hierbij aan webhosting, online werkplekken, Hosted Exchange en online back-up. Het grote voordeel van RV Trading als partner in de cloud is dat al deze diensten bij ons in eigen beheer zijn. Dit zorgt voor de kortst mogelijke lijnen. Onze serverruimte beschikt over dubbel uitgevoerde hardware, brandbeveiliging en bewaking met alarm en camera’s. Dit alles zorgt er voor dat u zorgeloos kunt werken in een veilige omgeving. Dat is de “cloud” zoals wij dat bedoelen.

Onze klanten

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08.30-12.00 13.00-17.30
Dinsdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Woensdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Donderdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Vrijdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Zaterdag Gesloten

Headline

RV ICT B.V.
Industrieweg 7B
7461 AA Rijssen

Tel. 0548-520107
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookie instellingen


Copyright RV ICT | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Vormgeving en realisatie: Identiteit.media