Beveiliging & domotica

Door onze nauwe samenwerking met ervaren installateurs en beveiliging specialisten kunnen we ook zaken zoals gecertificeerde alarm, brandbeveiliging en domotica klussen voor u uit handen nemen. Verhuisd u bijvoorbeeld naar een ander pand? Vaak is het dan ook de uitgelezen kans om het (vaak verouderde) alarmsysteem onder de loep te nemen. In veel gevallen kunnen bewegingsmelders blijven hangen en voldoet het vervangen van de centrale. Ook kunnen we doormeldingen met meldkamers voor u regelen.

Veiligheid en woongenot!

Waarom kiezen voor RV ICT?

Alarmsystemen

Alarminstallaties voor bedrijfspanden en woningen zijn er in diverse soorten en maten. Neemt u een bedraad of draadloos systeem? Wanneer is camerabeveiliging aan te bevelen? Wie wordt er eigenlijk gewaarschuwd bij een incident; alleen uzelf of ook een meldkamer? Hoe gebruiksvriendelijk is een alarminstallatie? En – heel belangrijk – hoe bent u zeker van deskundig advies? Vanaf advies tot oplevering is RV Trading de schakel tussen mens en techniek!

Domotica: op en top gemak!

Domotica is de integratie van technologie , ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij Domotica draait het niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning. Wanneer u bijvoorbeeld van afstand het alarm inschakelt, gaat automatisch alle verlichting uit. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden van domotica in uw woning of bedrijfspand.

Camerabewaking

Camera’s in en om uw bedrijfspand of woning geeft een veilig gevoel. Ook zorgen camera’s voor een afschrik-effect. Inbrekers zullen minder snel de moeite nemen wanneer er camera’s aanwezig zijn. Onze camerasystemen zijn kwaliteit hoogwaardig en zeer stabiel. Dat moet ook wel, want u wilt geen onzekerheid over bijvoorbeeld het opslaan van de beelden. Met ons systeem kunt u op een eenvoudige manier beelden bekijken en opslaan. Ook zijn meerdere vestigingen centraal op 1 scherm te monitoren. Vraag bij ons een gratis veiligheidsscan aan.
Ronald Vrijenhoek

Beveiliging & Domotica

Herman ten Voorde

Veiligheid en comfort, twee aspecten die zowel voor particulier als zakelijk steeds belangrijker worden. Met onze kennis van alarmsystemen, brandbeveiliging en domotica, kunnen wij bijdragen aan meer werkplezier en een veilig gevoel als u ’s avonds de deur sluit. Al onze systemen zijn met elkaar te koppelen. Daardoor kunt u centraal, vanuit één systeem alles regelen. Wanneer u bijvoorbeeld aan het einde van de werkdag het alarm activeert, gaat automatisch overal de verlichting uit. Dit is slechts een klein voorbeeld van de legio voorbeelden. Meer info? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Onze klanten

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08.30-12.00 13.00-17.30
Dinsdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Woensdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Donderdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Vrijdag 08.30-12.00 13.00-17.30
Zaterdag Gesloten

Headline

RV ICT B.V.
Industrieweg 7B
7461 AA Rijssen

Tel. 0548-520107
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookie instellingen


Copyright RV ICT | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Vormgeving en realisatie: Identiteit.media